Mobil elektronik – kul med spel

Elektronik i hemmet är inte alltid fast i väggarna. Numera blir allt mer trådlöst och mobiltelefonen är vår käraste ägodel. Den passar perfekt för lite soffhäng där man kan kolla nyheterna eller sätta sig ned och spela lite spel. 

apps_335040302

Vad är då de roligaste och mest intressanta sakerna att göra med telefonen? Här är några alternativ för den som ha idétorka:

  • Lära sig att spela craps! Alla har sett filmscenerna där personer kastar tärningar och hurrar eller blir besvikna. Varför inte lära sig reglerna så du kan hänga med i scenerna framöver? Gillar man inte craps, finns det så klart andra spel att lära sig. 
  • Lär dig ett nytt språk! Det finns appar du kan använda dig av för att bli bättre på ett språk eller varför inte lära sig ett helt nytt. Ta den tid du behöver och kolla över några glosor eller fraser när du får lite att göra.
  • Bli fit till hösten! Om vi ska vara ärliga börjar det bli lite väl sent att skaffa beach 2016-kroppen, istället kan man satsa på en hälsosam sommar med appar som håller koll på din träning och dina kalorier. Det är lika mycket värt att vara fit till hösten 2016.
  • Håll dig uppdaterad! Med nyhetsappar såsom Omni kan du hålla koll på vad dussintals tidningar har för huvudnyheterna. Appen samlar artiklar in om fler kategorier från flera tidningar så du kan hitta det du är intresserad att veta mer om.