Bra tillbehör till mobilen

Det är få mobilanvändare som inte behöver någon form av tillbehör till sin mobil. Än om du tillhör dom som använder mobilen enbart till att ringa, så kan laddkabeln gå sönder eller batteriet behövas bytas ut.
Mobile phone charger

För många är ett skal en nödvändighet, oavsett om det handlar om estetiskt eller för att skydda mobilen. Genom att klä in mobilen i ytterligare ett lager som ett skinn fodral kanske, ger man mobilen ett extra skydd och om du råkar tappa den, har den större chans att klara sig hel.

Det finns också många som använder mobilen flera gånger under dagen och under långa perioder. Det kan vara för att gå igenom sociala medier som till exempel twitter.com eller kanske att spela lite på något av all de spel som många har på sina mobiler. Du kan också använda den lilla skärmen till att titta på filmer och serier eller så använder du mobilen till att lyssna på musik.

Ett smart val om du tillhör den senare gruppen, är att investera i en powerbank som agerar extra batteri och kan ladda upp mobilen via usb. Hos equipit.se hittar du olika laddare och batterier för din mobiltelefon. Ett byte av batteriet kan behövas om mobilen inte tar emot laddning eller strömmen räcker väldigt kort stund.

Du som motionerar kan behöva något att stoppa din mobil i under tiden. Fickan är väll den första platsen som mobilen hamnar på, men under träningen kan det visa sig vara besvärligt om den till exempel ligger i jackfickan som börjar slå mot höften i takt med hur du springer och skapar irritation. Du kanske vill lyssna på musik och sladden har ingen väg att gå för att nå både till öronen och fickan, utan att trassla in sig i armarna. Här kan du tänka två typer av praktiska tillbehör. Det som du har runt armen eller det som sitter runt midjan. Oavsett sitter det stabilare och stör mindre under ditt träningspass.