Årets hetaste pryl

Få har nog missat fidget spinnerns framfart de senaste månaderna. Det som först skapades för att hjälpa barn med koncentrationssvårigheter har nu exploderat i popularitet och blivit något som människor i alla åldrar vill ha för att fördriva tiden med.

Det som för många främst verkar vara ett tidsfördriv har också blivit något mer för många. Man kan träna och lära sig olika tricks och det har blivit allt vanligare att lägga upp videos på sina tricks på sajter som Youtube.

I takt med att populariteten vuxit  har också allt fler varianter kommit på denna pryl. Darth Vader, Trump eller regnbågar. Nästan oavsett vad du vill ha så finns det säkert en fidget spinner på det temat.

När det nu är sommar kan det kanske vara dags att själv inhandla en fidget spinner. Även om sommaren erbjuder många möjligheter till att ha roligt så kommer det ändå finnas stunder då du känner dig uttråkad eller behöver koncentrera dig. Det kan då vara perfekt att ha en fidget spinner i fickan som du kan plocka upp och roa dig med.

I takt med att fidget spinners blivit populära har också allt värre versioner av dessa kommit fram. Vi nämnde tidigare att det finns många olika versioner men det har också kommit allt exklusivare varianter av denna pryl. En pappa i Danmark köpte till exempel en fidget spinner till sin dotter med både guld och diamanter. Just denna version var värd ungefär 100 000 kronor och vi kommer säkerligen få se än värre varianter framöver. Fidget spinnern är här för att stanna.